Om mig

Jag heter Stefan Woldekidan och är en utbildad IT-pedagog. Innan jag blev pedagog sysselsatte jag mina vakna timmar med musik. Jag var dels delägare i en studio och dels artist som skrev och framförde en mängd låtar. Några gick även upp på danslistor och spelades flitigt i media under sent 90- tal. När jag tappade lusten att spela sadlade jag om till datalivet. Jag genomförde en 2-årig utbildning, där fokus låg på pedagogik med IT i botten.  Denna KY-utbildning bedrevs av WM-Data i samarbete med Lunds Universitet.  Direkt efter avslutad utbildning läste jag ytterligare 20 poäng pedagogik på Stockholms Universitet.

För närvarande arbetar jag på sveriges största folkhögskola – MKFC Stockholms Folkhögskola. Vi har alla våra kurser på nätet och kurserna bedrivs genom en e-learning plattform som heter Opit och är ett finskt system. Jag utbildar i projektledning/projekarbete där deltagarnas mål är att genomföra ett projekt i ett valfritt s.k utvecklingsland.

Förutom projekledning är de områden jag behärskar användbarhet/usability, photoshop, webdesign (html och php), wordpress, filemaker och nu även apputveckling för iphone och android.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>